ΥπηρεσίεςPre-Press (Προεκτύπωση)

Στην N-TYPO μπορείτε να απευθυνθείτε για να ζητήσετε την δημιουργία και την προετοιμασία αρχείων προς εκτύπωση. Το τμήμα pre-press της εταιρίας θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις όπως δημιουργία λογοτύπων, επεξεργασία φωτογραφιών, παραγωγή διαφημιστικού υλικού, σελιδοποίηση εντύπων κ.α.

Οι εργασίες προεκτύπωσης γίνονται από έμπειρο προσωπικό στο χώρο της γραφιστικής και σε σταθμούς εργασίας τελευταίας τεχνολογίας.Όλα τα συστήματα ψηφιοποίησης και αναπαραγωγής των εικόνων όπως σαρωτές, οθόνες και φωτογραφικές μηχανές βαθμονομούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και χαρακτηρίζονται για την μέγιστη προβλεψιμότητα των χρωμάτων κατά την εκτύπωση.
 

Digital Printing (Ψηφιακή Εκτύπωση)
Η N-TYPO αναλαμβάνει την εκτύπωση αρχείων χρησιμοποιώντας πιεστήρια ψηφιακής τεχνολογίας και αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης. Υψηλή και σταθερή ποιότητα εκτύπωσης, «ζωντανά» χρώματα, χαμηλό κόστος ανεξαρτήτως αριθμού αντιτύπων και γρήγορη παράδοση των προϊόντων είναι μόνο μερικά από τα σημεία που μας ξεχωρίζουν στο χώρο των εκτυπώσεων.
 1. Print On Demand (Εκτύπωσεις Κατά Παραγγελία)
  Η έκδοση ή η εκτύπωση των εντύπων ξεκινάει αμέσως μόλις δωθεί η παραγγελία από τον πελάτη. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτός ο τρόπος παραγωγής των εντύπων είναι:
  • Σημαντικά μικρότερο κόστος για εκτυπώσεις μικρού και μεσσαίου όγκου.
  • Άμεση παράδοση των εκτυπώσεων.
  • Μηδενικό κόστος αποθήκευσης των προϊόντων αφού ο αριθμός των εντύπων είναι ακριβώς αυτός απαιτείται.
  • Ανανέωση των δεδομένων της εκτύπωσης ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από εύλογο χρονικό δίαστημα χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. (Π.χ. Αλλαγή διευθυνσης e-mail, τηλεφωνικού αριθμού, ταχυδρομικής διευθυνσης, ονομασίας κ.α. σε μια επαγγελματική κάρτα)
  • Σταθερή ποιότητα αφού τα αντίτυπα δεν αλλοιώνονται από το χρόνο παραμονής σε χώρους αποθήκευσης.

 2. Variable Data Printing (Εκτυπώσεις Μεταβλητών Δεδομένων)
  Εκτύπωσεις που απαιτούν η κάθε σελίδα να περιέχει διαφορετικά δεδομένα από την προηγούμενη. (Π.χ. Παραγωγή αριθμημένων μπλοκ, εισιτηρίων, προσωποποιημένων γραμμάτων, προσωπικών λογαριασμών από υπηρεσίες, έντυπα ασφαλείας κ.α.) Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία στις εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων είναι:
  • Μικρό κόστος παραγωγής των μεταβλητών αντιτύπων.
  • Γρήγορη επεξεργασία των αρχείων.
  • Ασύγκριτη ποιότητα εκτύπωσης.
  • Μέγιστη ηλεκτρονική ασφάλεια της εκτύπωσης.

 3. Publications (Εκδόσεις)
  Παραγωγή βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Η N-TYPO σας δίνει την δυνατότητα να εκδόσετε ότι επιθυμείτε μηδενίζοντας το ρίσκο και μειώνοντας το κόστος της έκδοσής σας σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
  • Ο τίτλος της έκδοσής σας είναι πάντα διαθέσιμος σε όποιο σημείο θελήσετε.
  • Έκδοση τίτλων που απευθύνεται σε μικρό αναγνωστικό κοινό.
  • Εκτύπωση μικρού και μεσαίου όγκου τίτλων χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. (Π.χ. έκδοση παρουσιάσεων, επιστημονικών συγγραμάτων, πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών)
  • Μηδενικό κόστος αποθήκευσης των τίτλων.
  • Προσωποποίηση των αντιτύπων για αποστολή με ταχυδρομείο ή courier ή για αφιέρωση του κάθε αντιτύπου του τίτλου.

 

Wide-Format Printing (Εκτυπώσεις Μεγάλων Διαστάσεων)

Η εταιρία N-TYPO αναλαμβάνει εκτυπωσεις σε διάφορα υλικά σε μεγάλες διαστάσεις που προορίζονται για εξωτερικούς χώρους, βιτρίνες, πινακίδες κ.α.

Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ταπετσαρίες ή να επιλέξετε από την πλούσια γκάμα μας για τους εσωτερικούς σας χώρους οι οποίες εκτυπώνονται σε ανθεκτικά υλικά.
 

Post-Press (Μετεκτύπωση)

Η N-TYPO διαθέτει ολοκληρωμένη γραμμή επεξεργασίας των εντύπων όπως κοπή, πλαστικοποίηση, επικάλυψη με UV φιλμς, βιβλιοδεσία, δίπλωμα και χάραξη των εκτυπώσεων, που προσδίδουν στις εκτυπώσεις αξία, εντυπωσιακή εμφάνιση και προστασία. Ολοκληρώνοντας τις εργασίες στο χώρο μας μειώνεται το κόστος και ο χρόνος παράδοσης των δουλειών.

Η N-TYPO ανοίγει νέους ορίζοντες στην μετεκτυπωτική επεξεργασία των εκτυπώσεων χρησιμοποιώντας πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανές τελευταίας τεχνολογίας που εγγυώνται βέλτιστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.